January e-Twinning activity happiness on my language

JANUARY E-TWiNNING ACTIVITY     HAPPINESS ON MY LANGUAGE  Fırst of all,We watched video about the importance of sharing.After watching the video I asked some questions related to sharing something and Got answers of students.Secondly, students

prepared their sandwiches What they liked putting in them.Then,Students shared their sandwiches with their classmates.Finally,we hung our activity photes on our school board

Ocak Ayı E- Twening Aktivitesi DILIMDEKI MUTLULUK -Ilk olarak ogrenciler ile paylaşmanın önemini anlatan bir video izledik.Izledikten sonra konu ile ilgili bir kaç soru sordum ve öğrencilerin cevaplarını aldim.İkinci olarak,öğrenciler kendi sandviçlerini hazırladılar ve içerisine ne koymak istiyorlarsa koydular.Daha sonra sıra arkadaşıyla sandviç lerini paylaştılar. En son olarak da etkinliğimizin fotoğraflarını okul panomuza astık.

12.01.2023 182

12-01-202312-01-202312-01-2023